Van Dapperen - Personal Projects
Zandkamp 296
3828 GT Amersfoort

+316 43 46 09 55
www.vandapperen.nl

Trainingen

Netwerktrainingen:

Ben je gedwongen of bewust op zoek naar een andere baan of nieuwe commerciŽle kansen, dan is deze training een goede aanvulling op je activiteiten.

Een contact is geen contact. Door het uitgebreid en intensief zoeken naar nieuwe kennis(sen) ga je pas echt resultaten boeken.

Door het praten met nieuwe contacten wordt de kans op succes verveelvoudigd.

 • je breidt je commerciŽle netwerk uit

 • je vindt je nieuwe baan

 • De contacten van alle deelnemers (max10) gooien we in een ton. Daarna halen we ze er een voor een uit en worden de mogelijkheden voor iedere deelnemer bekeken. Cruciaal zijn de afspraken die gemaakt worden over de haalbare vervolg acties.

  Samen in een inspirerende omgeving denken in nieuwe mogelijkheden. Er ontstaat vertrouwen in elkaar en dat biedt ruimte om buiten bestaande kaders te denken.

  Gestructureerd delen van kennis en ervaringen -> synergie

  Je spiegel naar succes. Toets je plannen en ideeen voor ontwikkeling en nieuwe activiteiten. Met humor en openheid creeer je, met zelfontwikkelde keuzes, een nieuwe toekomst.

  Trainingslocaties:

  Spanje

  Op een inspirerende locatie in de ruige eenzame binnenlanden van het zonrijke Spanje ligt onze trainingslocatie. Omgeven door prachtige heuvels is, mooie grotten en authentieke schilderingen waant u zich in een middeleeuws schilderij. Op de weg van Benigembla naar Castell de Castells rijdt u langs de sinasappel-, citroen- en olijfbomen. Eerder in het seizoen hangen ook de druiven te rijpen. Halverwege ziet u vanaf de weg de trainingslocatie liggen tussen cactus en rotsblokken. Naar de kust is het drie kwartier rijden en een bezoek aan de mooie stranden van de Costa Blanca zal zeker op het programma staan.

  Zwitserland

  Van hele andere orde maar niet minder aansprekend is onze locatie in de zwitserse alpen. Het hoogst gelegen dorp in het zonneterras van Goms in het zwitserse kanton Wallis is Bellwald. Boven dit dorp op 1700 meter hoogte ligt het chalet dat als uitvalsbasis dient voor uw training. Sneeuw of zon, elk jaargetijde heeft hier zijn unieke momenten. Genoeg ruimte voor een wandeling of andere ontspanningsmogelijkheden

  « Terug naar onze producten.

  Laatste nieuws

  Management trainingen

  Vanaf januari 2009 kunnen wij op onze unieke locatie in Spanje management trainingen verzorgen...

  lees verder »

  © Copyright Van Dapperen - Personal Projects